THE PEPPER TRAIL

THE PEPPER TRAIL A Unique Indian Food Experience

order food online

Recentreview


4 stars out of 15 reviews
9 Nov 2018 at 23:30 Smaakvol en zoals verwacht van goed kwaliteit. Rotterdams best indian restaurant. Keep it up.
20 Oct 2018 at 14:42 For so many dishes we feel we recieved to less rice! But the dishes itself are fabulous!
15 Sep 2018 at 8:25 great taste, great service.
11 Sep 2018 at 20:18 Het eten (butter chicken) was echt wel lekker, maar wat een schamele portie voor iets waar je meer dan 20 euro voor betaalt! Het bakje met rijst zat niet eens halfvol en ook zat er geen complimentary side dish bij de bestelling. Zonde!
25 Aug 2018 at 22:15 Eten is goed. Zeer kleine porties. Al met al veel te duur voor wat je krijgt.
25 Jun 2018 at 16:04 Heerlijk eten & goede porties. Iets duurder, maar dit is het zeker waard!
24 Apr 2018 at 21:34 Its 3rd time that a part of what I ordered was missing when I got the home delivery. They really need to check before sending if order is complete. No doubt the food is great but such mistakes damage the food experience. I hope one day they will undestand
24 Mar 2018 at 9:29 5 garnalen voor 27,50 is wel erg duur. Maar ze waren wel lekker. Te duur en kleine porties.
4 Mar 2018 at 19:40 Ontzettend lekker eten, wel iets duurder maar dat is het zeker waard. Goede porties en op tijd bezorgd.
3 Dec 2017 at 20:17 Belachelijk duur! Zonder het door te hebben had ik een voorgerecht besteld (met de prijs van een hoofdgerecht). 3 garnalen voor €17?? Het naanbrood was lekker. Maar €23 verder stierf ik nog steeds van de honger. Jammer!
15 Nov 2017 at 9:33 Awesome food quality. Would definitely order again when I'm back in Rotterdam.
18 Feb 2017 at 10:13 - Erg kleine porties. We zijn bij het bestellen uitgegaan van de porties die men in het restaurant serveert maar wat we ontvingen bleek te weinig voor vier personen. Te kleine porties rijst. Erg jammer gezien de prijs van de gerechten.